Benitez: Hodgson ništa ne razumije

Foto: AFP

NAKON rezultatski razočaravajuće prošle sezone Rafael Benitez je spakirao kovčege i s Liverpoolove klupe preselio na Interovu koju je, pak, odlaskom u Real Madrid praznom ostavio Jose Mourinho.

Čelništvo "Redsa" reagiralo je dovođenjem Roya Hodgsona koji ne uspijeva s Liverpoolom ponovno na "zelenu granu". Benitez je u Italiji nešto uspješniji, pa si je dao za pravo prosuti nešto otrova u smjeru svog nasljednika.

"Mislim da gospodin Hodgson ništa ne razumije. Svaka press-konferencija mu je gora od one prethodne, a priča o stvarima koje mu nisu poznate. Možda zato što nije dugo u Liverpoolu. Mi smo našim navijačima vratili razlog za ponos, borili se za njih, klub i igrače. Možda on to ne shvaća."

Ove riječi Benitez je Hodgsonu uputio nakon što je aktualni Liverpoolov menadžer ustvrdio da je Španjolac zabranio klupskoj legendi Kennyju Dalglishu zabranu prilaska na treninge.

"To jednostavno nije istina, ja sam mu otvorio vrata povratka, a Christian Purslow (tadašnji direktor kluba) namijenio mu je drugu ulogu. Hodgson to ne zna, ali ću mu ja pojasniti, a umjesto na to trebao bi se koncentrirati na svoje igrače i pokušati učiniti maksimum. Ima dosta posla za raditi", zaključio je Benitez.

Pročitajte više