Cristiano Ronaldo: Odigrao sam u karijeri tisuće susreta, ali goreg terena nisam vidio

NAKON prve utakmice dodatnih kvalifikacija za Euro 2012. godine između Bosne i Hercegovine i Portugala (0:0) trener gostujućeg sastava dao je svoje viđenje susreta, te je posebno pohvalio nogometaša madridskog Reala, Pepea.

"Pepe je odigrao odličnu utakmicu večeras. Gotovo da mogu reći da je odigrao susret bez pogreške", rekao je Paulo Bento.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, a drugo dobro. Kompletno gledajući bili smo bolji svih 90 minuta. Mi smo stvorili nekoliko prilika protiv momčadi koja je imala jednu. Mislim da je ovo nerealan rezultat. Tome je kriv teren, koji je bio vrlo loš", smatra Bento.

"Moramo ostati čvrsto na zemlji jer slijedi vrlo teška utakmica na novom, boljem stadionu. Trebamo odigrati s istim oprezom i u uzvratu", zaključio je izbornik Portugala.

Ronaldo: Odigrao sam tisuće utakmice u karijeri, ali teren kao u Zenici nisam vidio

Cristiano Ronaldo je pak izjavio da nikada nije igrao na gorem terenu u životu...

"Znali smo da će biti teško, no realno ni u najluđim snovima nismo očekivali ovako loš teren. Odigrao sam u karijeri tisuće utakmica, no na gorem terenu nisam igrao. Većim dijelom utakmice bili smo bolji, ali nismo uspjeli našu terensku nadmoć pretvoriti u vodstvo", rekao je Ronaldo.

"I Bosna i Hercegovina je imala svojih prilika, ali na našu sreću ostale su nerealizirane. U revanšu smo favoriti, igramo pred svojom publikom i nakon ovih 0:0 naše šanse za odlazak na Europsko prvenstvo su znatno povećane", dodao je.

Džeko. Oni samo misle da će im u Lisabonu biti lakše

Edin Džeko bio je zadovoljan nakon dvoboja, u uzvratu je kaže sve otvoreno.

"Sigurno da smo htjeli pobijediti, imali smo dobre šanse, ali imali su i Portugalci. Ovo je najrealniji ishod. Možda oni misle da će im gore lakše, ali neće biti tako. Imamo i mi svoje adute za lijepi travnjak", rekao je Džeko.

"Nije bilo lako igrati, teren nije bio baš idealan za igru, no najvažnije je da nismo primili gol, to nam je u krajnjem slučaju bio i cilj. Odluka će pasti u Lisabonu i smatram da nismo bez izgleda za plasman dalje", rekao je Jahić nakon susreta.

"Rezultat nije loš. Nismo primili gol, a u takvim situacijama sam u europskim kupovima dva puta prošao, dok sam jednom ispao. Uvjeti za igru bit će mnogo bolji. Ne želim uspoređivati ovo danas sa onim od prije dvije godine. To je bilo tada i ne može se nikako usporediti", dodao je Misimović.

Pročitajte više