EUROPSKE LIGE

Benzemu pitali je li slikom na Instagramu poslao poruku Mbappeu

Foto: EPA

KARIMA BENZEMU su ususret finalu Lige prvaka, koje Real Madrid u subotu igra protiv Liverpoola, pitali o njegovu sunarodnjaku Kylianu Mbappeu. Podsjetimo, francuska zvijezda odlučila je ostati u PSG-u iako se mjesecima pisalo kako će kao slobodan igrač otići u madridski klub.

"Mbappe? Reći ću vam da u subotu igramo finale Lige prvaka. Sada nije vrijeme za razgovor o tim sitnicama. Radije ne bih o tome govorio. Nisam ljut. Fokusiran sam na Ligu prvaku, što je važnije od bilo čega drugog", rekao je Benzema u intervjuu za Movistar. 

Napadač Reala, koji je s 15 golova najbolji strijelac elitnog europskog natjecanja, poručio je kako se ne osjeća izdanim što Mbappe nije došao. "Svatko odlučuje za sebe. Ja se mirno pripremam za subotnju utakmicu", rekao je Benzema tvrdeći kako nije iznenađen Mbappeovom odlukom.

Fotografija Tupaca nije poruka Mbappeu

"On je i dalje igrač PSG-a i to je to. Bitno nam je pripremiti se za finale." Negira također kako je fotografija koju je objavio na Instagramu poruka Mbappeu. Podsjetimo, Benzema je objavio fotografiju legendarnog repera Tupaca Shakura, čiji je veliki obožavatelj. U pozadini se vidi čovjek za kojeg se smatra da je izdao Tupaca te da je zbog njega ubijen prije 26 godina.

"Fotografija nije usmjerena protiv Mbappea. Objavio sam je jer volim Real Madrid, najveći klub na svijetu. Ništa drugo, nikakve izdaje ili slično. Pogledate li na moj Instagram, vidjet ćete da sam objavio puno Tupacovih fotografija, kojeg obožavam. Ne bih objavio fotografiju kako bih poslao poruku. Kada bih imao nekome nešto reći, učinio bih to osobno", zaključio je Benzema.

Pročitajte više