LIGE PETICE

Betis dobio i treću utakmicu u nizu, Iglesias zabio već četvrti gol sezone

Foto: Profimedia

POBJEDNIČKI niz na startu nove sezone La Lige nastavili su nogometaši Betisa koji su u trećem kolu, pred svojim navijačima, svladali Osasunu 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Borja Iglesias u 34. minuti što mu je bio već četvrti prvenstveni pogodak ove sezone. Od 73. minute, nakon isključenja Pezzelle, domaćin je ostao s igračem manje te je do kraja branio svoju prednost od jednog gola i u tome je uspio. Od 61. minute za goste je zaigrao hrvatski napadač Ante Budimir.

U prvoj utakmici ovog kola Celta je u gostima pobijedila Gironu 1:0. Jedini strijelac, početkom drugog poluvremena, bio je najbolji golgeter kluba iz Viga Iago Aspas. Za Celtu je to bila premijerna pobjeda u sezoni, a Iago Aspas je zabio pogodak u sva tri uvodna kola nove sezone.

U subotu se sastaju Elche - Real Sociedad, Rayo Vallecano - Mallorca i Almeria - Sevilla, dok su u nedjelju na programu susreti Getafe - Villarreal, Barcelona - Valladolid i Espanyol - Real Madrid. Kolo završava dvobojima u ponedjeljak Cadiz - Athletic i Valencia - Atletico Madrid.

Pročitajte više