Bild: Kovač dovodi zvijezdu Reala, pregovori su počeli

Foto: Epa

NJEMAČKI Bild objavio je da su Bayern i Real počeli pregovore oko transfera Isca u slavni bavarski klub. Španjolac je nesretan u Madridu, dolaskom Solarija pao je u drugi plan i ne krije da želi promjenu sredine. Bild se pozvao na informacije poznatog i odlično upućenog talijanskog novinara Tancredija Palmerija.

Reprezentativac Španjolske bio je jedan od ključnih igrača Zinedinea Zidanea, no ove sezone njegov status na Bernabeuu pod velikim je znakom pitanja. Isco je sve češće na klupi, igra sve manje i Solari na njega ne računa.

Navodno su njih dvojica u sukobu još od prvog treninga kada je Solari privremeno preuzeo Real. Solario je tražio od igrača na jednom treningu da naglas broje svoja dodavanja kako bi kasnije radili određene korekcije. Isco mu je dobacio da je on tu da igra nogomet, a ne da zbraja. To se dogodilo prije utakmice protiv Melille u Kupu kralja, a Isco je za to gostovanje ostao u Madridu.

Ugovor s Madriđanima ga veže do 2022. godine, njegova otkupna klauzula iznosi 700 milijuna eura, no s obzirom na okolnosti, jasno je da će transfer, ako dođe do njega, biti znatno manji.

U prilog ovim glasinama ide i najava Bavaraca po kojoj su spremni na velike promjene i ulaganja u momčad za iduću sezonu. Posebice sad kad su Robben i Ribery najavili da odlaze iz Bayerna na kraju sezone.

Pročitajte više