Bišćan otvoreno priznaje: Ne preuzimam rizik jer nisam onaj pravi! (video)

DINAMOV kapetan Igor Bišćan najavio je zanimljivu utakmicu, ali je upozorio da "u ovom trenutku ne možemo znati koliko je NEC jaka momčad". Bišćan nije previše želio govoriti niti o sebi i svojoj igri koja je u posljednje vrijeme spora i ispod očekivanog nivoa.

> Stiglo 200-tinjak navijača NEC-a: Ne želimo orkšaje s Boysima!

> Krećemo u kontrolirani rizik!

> Trener NEC-a: Za pozitivan rezultat treba nam jako dobar dan

> Vlak: Jači smo, ali ne možemo bez publike! (video)

"Možda sam u krizi kao i momčad u cjelini, ali ne mogu objasniti razloge u ovako kratkom vremenu. Dosta je faktora koji na to utječu, posljednje vrijeme je bilo dosta teško, ali smo ostali prvi u prvenstvu. Moramo se uskladiti i dignuti nivo igre."

Bišćan nas uvjerava da nema klanova u svlačionici i loše atmosfere.

"Raspoloženje je stvarno pozitivno s obzirom na sve što se događali u Europi. I to nije prazna priča, sutra možemo samo profitirati, mi nemamo što izgubiti. Svoje ciljeve smo već promašili za ovu sezonu i sad možemo samo naprijed. I do sad su nas prije europskih utakmica mnogi otpisivali, ali smo dokazali da možemo."

Zašto Igor Bišćan ne preuzima više rizika u igri Dinama? Tu se također nadzire dokaz da nije onaj pravi.

"Istina je da još uvijek nisam u idealnom stanju da bih mogao odraditi sve defenzivne zadatke i kvalitetno sudjelovati u napadu. Dosta razmišljam o tome, to me muči i težim napretku. Ali, to nije samo stvar volje, nego i fizičkog stanja, stanja na terenu kao i protivnika. Što se trenera tiče, tu imam maksimalnu slobodu."

Bišćan bi se u sutrašnjoj utakmici ipak zadovoljio podjelom bodova iako je pobjeda primarna stvar o kojoj razmišlja.

"Ako bi to bila utakmica kao protiv Basela prošle sezone, ne bih bio zadovoljan bodom, ali je ipak najvažnije da ne izgubimo utakmicu."

D.R.
Foto: Index

Pročitajte više