BARCELONA ZABILA SEDAM KOMADA Pogledajte zašto se svijet ponovno divi čudesnom Messiju

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCELONA je pobjedom 7:1 protiv Osasune nastavila ludu utrku s Realom za naslov prvaka Španjolske.
 
Samo tri dana nakon što je pogotkom u sudačkoj nadoknadi odlučio El Clasico, Messi je ponovno oduševio svijet. Navijači su mu uoči utakmice posvetili koreografiju jer je protiv Reala zabio 500. gol u karijeri, a u 13. minuti ponovno se s tribina orilo "Messi, Messi". Argentinac je uzeo loptu na sredini terena i sjurio se u kazneni prostor, a onda majstorskim lobom doveo Barcelonu u vodstvo.
 
 
 
Na 2:0 je povećao Gomes preciznim udarcem nakon ubačaja Rakitića, a drugo poluvrijeme donijelo je ludnicu u Barceloni. Gosti su prvo smanjili preko Torresa, a zatim do kraja susreta primili pet komada.
 
 
 
Prvo je Gomes zabio svoj drugi gol na utakmici i treći ove sezone nakon što mu se lopta odbila poslije pokušaja Piquea, a zatim se Camp Nou još jednom naklonio Messiju. Rakitić mu je dodao, a on je s 30 metara krenuo prema golu i ponovno majstorski zabio. 
 
 
 
Do kraja susreta Paco je zabio dva gola, a za ludnicu na stadionu pobrinuli su se igrači Barcelone koji su odlučili da jedanaesterac u 67. minuti izvede Mascherano koji je tako postigao svoj prvi gol u dresu Barcelone, kluba za koji nastupa već sedam godina. 
 

Pročitajte više