HRVATSKI NOGOMETAŠI

Bivši talijanski reprezentativac: Perišić je na svojoj poziciji najbolji na svijetu

Foto: Profimedia

HRVATSKI reprezentativac Ivan Perišić, unatoč sjajnim igrama na kraju ove sezone, pred odlaskom je iz Intera. Perišić je, prema navodima talijanskog Sport Mediaseta, dogovorio prelazak u Chelsea, no ništa još nije potvrđeno službeno. Komentirajući za Tutto mercato web, bivši talijanski reprezentativac Nicola Ventola rekao je da je Perišić najbolji na svojoj poziciji na svijetu.

"Ne želim pretjerivati, ali Perišić je, po mom mišljenju, najbolji na svijetu na svojoj poziciji. On perfektno odrađuje svoje zadatke u napadu i u obrani. Za mene je normalno da je on tražio ugovor na tri godine. Inter mu je odmah trebao dati ugovor na tri godine. Nema veze ako on odigra dobro samo dvije godine, to je dovoljno. Oni mu nisu ponudili ugovor koji će za njega biti prihvatljiv", rekao je Ventola.

Podsjetimo, Perišić je nakon pobjede u finalu talijanskog kupa izrazio svoje nezadovoljstvo činjenicom da mu Inter još uvijek nije ponudio novi ugovor. "Još uvijek ništa ne znam. Samo znam da s važnim igračima ne čekaš do zadnje minute. To biste trebali znati", rekao je Perišić.

 

 

Pročitajte više