HNL

Bjelica: Dinamo je pobjeđivao na način na koji mi nismo mogli

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

GORICA i Osijek u posljednjem, 36. kolu Prve HNL odigrali su 1:1 i tako zaključili sezonu. "Gorica je bila bolja u prvom dijelu. U nastavku smo mi preuzeli igru i stvorili mnogo situacija za gol, čak i s igračem manje. I ova je utakmica pokazala da teško zabijamo.

Tako smo i ranije gubili bodove protiv suparnika iz donjeg dijela tablice, što je bilo i presudno. S Dinamom, Hajdukom i Rijekom imali smo izjednačeni omjer", rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica. U posljednje vrijeme postavlja se pitanje hoće li iduće sezone biti na klupi osječkog prvoligaša.

"Ako ćemo ocjenjivati sezonu, onda je bila za četiri plus. Dugo smo bili u utrci za naslov prvaka. Da bismo dobili pet plus, trebamo još raditi i biti konkurentniji. Dinamo je osvojio naslov na račun individualne kvalitete kojom je rješavao utakmice u svoju korist, što mi nismo mogli.

Ostaje nam odmoriti se i 13. lipnja krenuti u pripreme za novu sezonu, u kojoj ćemo sigurno ciljati na još bolji rezultat od trećeg mjesta, koje smo sada osvojili. Uvjeren sam da ova momčad Osijeka može još više od dosad pokazanog i ostvarenog", izjavio je Bjelica.

Pročitajte više