HNL KLUBOVI NA PRIPREMAMA

Bjelica nakon remija s Mađarima: Naravno da ima pogrešaka

Screenshot: NK Osijek

OSIJEK je u posljednjoj utakmici na pripremama u Rovinju s 2:2 remizirao protiv MOL Fehervara, drugoplasirane momčadi mađarskog prvenstva.

Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener Osijeka Nenad Bjelica koji je usprkos remiju bio zadovoljan onime što je njegova ekipa prikazala. 

"Bili smo bolja momčad, a golove smo dobili iz kontri. Htjeli smo visoko pritiskati, ali na ovakvom terenu to nije bilo lako. Dva puta smo kiksali, ali imali smo i brojne prilike. Bitno je da su svi dobili minute", rekao je Bjelica nakon utakmice pa dodao:

"Zadovoljan sam s time kako smo odradili pripreme. Naravno da ima pogrešaka, ali njih ćemo ispraviti. Od ovih igrača će njih devet ili deset krenuti protiv Lokomotive."

Burno na klupi Fehervara

Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Osijeka koji je na odmor otišao s minimalnim vodstvom nakon što je Ramon Mierez zabio penal u 45. minuti. 

U drugom poluvremenu Mađari su u 53. i 64. minuti golovima Adama Halmaija i Palka Dardaija okrenuli rezultat u svoju korist. Konačnih 2:2 postavio je ponovno Mierez i ponovno s bijele točke, ovoga puta u 73. minuti. Ta situacija je burno komentirana s klupe mađarske momčadi. 

Cijela klupa Fehervara je počela vikati kada je dosuđen kazneni udarac, a trener Gabor Marton ironično je pljeskao sucu Čaliću. Kasnije je kod brojnih akcija Osijeka vikao “penalty“ kako bi provocirao suca. 

 

Pročitajte više