transferi

Bleacher: Olma želi hit Premiershipa, samo im on nedostaje za napad na vrh

Foto: Igor Soban

DANI OLMO je tražena roba na europskom nogometnom tržištu. Dinamo ga je ljetos uspio zadržati, s njim su ambicije Modrih u Europi puno ozbiljnije, no teško će Španjolac ostati u Zagrebu nakon zime.

Mladi Španjolac je više puta naglasio da mu je super igrati Ligu prvaka s Dinamom, ali da želi napraviti transfer u veći klub. Ne uspije li Dinamo izboriti nokaut fazu Lige prvaka, Olmo će sigurno napustiti klub.

Postavlja se pitanje gdje će otići. Bleacher report donosi tekst s listom deset transfera koji bi se mogli dogoditi u siječnju. Olmo se nalazi na njoj kao potencijalno pojačanje Leicestera.

Leicester je u sezonu ušao fantastično i četvrti je sa samo bodom iza trećeg Arsenala i dva boda iz drugoplasiranog Cityja. Lisice su složile odličnu momčad, a Brendanu Rodgersu fali još samo vrhunsko krilo kako bi se mogao ravnopravno upustiti u borbu s najjačima. Olmo bi trebao biti posljednji komadić slagalice.

Bleacher piše kako Leicester ima novca za Olma i tih 40 milijuna koje Dinamo traži ne bi trebali predstavljati problem jer je klupska kasa puna nakon prodaje Harryja Maguirea u United.

Pročitajte više