HNL

Boro Primorac: Najvažnije je da nismo primili pogodak

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HAJDUK je u Koprivnici upisao prvu prvenstvenu pobjedu nakon 27. rujna i slavlja na Poljudu protiv Varaždina. Momčad trenera Bore Primorca je protiv Slaven Belupa slavila golom turskog napadača Mehmeta Umuta Nayira u sudačkoj nadoknadi prvog dijela i autogolom Vinka Solde u 56. minuti.

Nakon što je upisao remi protiv Osijeka u prošlom kolu, Boro Primorac je u drugom ogledu na klupi Hajduka proslavio prvu pobjedu. Njegova momčad je bila bolja u drugom dijelu susreta.

Za sljedeće susrete je važno da Hajduk nije primio pogodak

"Imali smo dosta problema u prvih 20 minuta. Slaven je jedna dobra i mlada ekipa koja se zna dobro braniti. Prvi dio smo dobro završili, a u drugom poluvremenu smo bili puno bolji i zasluženo smo slavili", rekao je Primorac koji je posebno bio zadovoljan jednim detaljem.

"Imali smo dobrih šansi, ali najvažnije je da nismo primili pogodak. Posebno je to važno za sljedeće utakmice."

Primorac je sljedećeg protivnika gledao jučer protiv Varaždina

Hajduk se nakon Koprivnice neće vraćati u Split, već će se u Zagrebu pripremati za ogled s Lokomotivom koji je na rasporedu u utorak. Odgođeni je to susret devetog kola zbog koronavirusa u redovima zagrebačkog sastava.

"Odmorit ćemo igrače i pripremiti se za sljedeću utakmicu. Lokomotiva je isto dobra momčad, gledao sam ih jučer", zaključio je Primorac.

Lokomotiva je u petak na domaćem terenu remizirala protiv Varaždina rezultatom 2:2.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više