HRVATSKA REPREZENTACIJA

Brozović propušta Wales zbog kartona. Evo koga će pozvati Dalić umjesto njega

Foto: Marko Prpić / Pixsell

HRVATSKA je razbila Mađarsku 3:0 na Poljudu i približila se plasmanu na Europsko prvenstvo. Modrić je načeo goste u petoj, a Petković majstorskim golom petom u 24. i 42. potpisao konačnih 3:0, dok je Perišić promašio penal u 55. minuti.

No ono što zabrinjava uoči utakmice protiv Walesa za tri dana, a gdje bi Hrvatska pobjedom osigurala plasman na Euro, žuti je karton koji je večeras dobio Marcelo Brozović u 45. minuti. To je veznjaku Intera treći žuti karton, zbog čega će propustiti Wales za tri dana. Ipak, Dalić je već pronašao rješenje.

"Mi ćemo tijekom večeri pozvati Filipa Bradarića jer Brozović ima tri žuta kartona. On će biti s nama već od sutra. Očekujem dobru utakmicu u Cardiffu i vjerujem da nam se neće ponoviti Azerbajdžan, protiv kojeg sam ja pogriješio u pristupu", rekao je Dalić pa se vratio na večerašnju pobjedu i sjajnu atmosferu na Poljudu.

"Pokazali smo snagu i kvalitetu, ali uz ovakvu publiku ništa nije nemoguće. Hvala još jednom Dalmaciji i Splitu na ovome što su večeras pokazali. Veličanstvena Hrvatska", zaključio je Dalić.

Pročitajte više