Brozovićev menadžer: Englezi znaju da Marcelo nije jeftin

Foto: Hina

MARCELO BROZOVIĆ jedan je od najtraženijih igrača Intera u ovom prijelaznom roku, iako iz Milana poručuju da ga ne žele prodati.
 
U Inter je stigao prije godinu dana iz Dinama za osam milijuna eura...
 
"On je tada tražio veći klub od Dinama da pokaže svoj potencijal, a Inter je tražio svježinu u veznom redu. Nakon godinu dana možemo reći da je to bilo pravo rješenje za obje strane. On je sada vrhunski igrač", rekao je njegov agent Miroslav Bičanić i dodao da će Marcelo biti još bolji.
 
"Ostali klubovi to također vide. Španjolski i engleski posebno. Klubovi iz Premierlige Marcela znaju jako dobro i znaju da može puno napredovati u sljedećim godinama. Isto tako znaju i da nije jeftin igrač."
 
Trener Intera Roberto Mancini poručio je da hrvatski veznjak nije na prodaju, a uskoro bi mu mogao ponuditi i novi ugovor.
 
"Mancini je to izjavio? Lijepo kada trener tako nešto kaže o igraču i to pokazuje da ga poštuje. Roberto ga viđa svaki dan i svakako prepoznaje njegov potencijal. Zaslužuje novi ugovor, a prošle godine sam rekao da Inter neće požaliti što ga je platio osam milijuna eura. Na njemu će zaraditi još više."
 

Pročitajte više