Burić: Ove sezone smo sve zaslužili dobrim radom, nikoga nismo pobijedili na sreću

Foto: Hina

HAJDUK sutra od 17 sati gostuje kod Istre u 21. kolu HNL-a, a utakmicu iz redova Splićana je najavio trener Damir Burić.

"Dobar štimung je u svlačionici, imali smo problema s ozljedama, ali idemo spremni u Istru. Neugodan su protivnik, protiv svih velikih su igrali na knap. Mi ih respektiramo i spremni smo da im odgovorimo našom igrom, te dobrim i kvalitetnim pristupom", započeo je Burić, a zatim je dodao kako očekuje dominaciju svoje ekipe na terenu:

"Istra je u organizaciji jako dobra i neugodna, u analizi smo vidjeli njihove dobre stvari. Teren će, nadam se, biti dobar, mi ćemo dominirati, vjerojatno ćemo imati posjed lopte".

Problemi s ozljedama

Puno je igrača Hajduka koji ne konkuriraju za ovu utakmicu zbog ozljede:

"Ohandza, Mujan, Nižić, Maglica, Bilji, Vlašić, Kalinić, Radčenko. Oni svi imaju svoje probleme, nisu u stanju odigrati utakmicu. Veliki respekt ide našoj momčadi, odigrali su 32 utakmice, jedna Bundesliga se igra na 34 kola i zaslužuju veliki respekt. Igrači su mladi i od njih se očekuje napredak, ali prije svega se trebaju poslije utakmice dobro odmoriti", kaže Burić.

"Još nismo dobili utakmicu na sreću"

"Pokušali smo stvoriti atmosferu na način da pokažemo koliko je utakmica bitna. Dobrim rezultatom u Puli možemo završiti polusezonu na pravi način. Nismo još utakmicu dobili na sreću, na "thank you", na nešto što nismo zaslužili. Sve smo zaslužili dobrim radom".

Burić je još dodao kako su igrači i treneri imali zajedničku večeru prošlog tjedna gdje se vidjelo kako igrače krasi zajedništvo. 

 

Pročitajte više