Capello potvrdio Beckhamov stoti nastup: Nisam ga zvao da bi sjedio na klupi!

IZBORNIK engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello obećao je da će Davidu Beckhamu omogućiti nastup u prijateljskoj utakmici protiv Francuske na Stade de Franceu.

Talijan je nedvosmisleno najavio 33-godišnjeg veznjaka u sastavu, ali nije otkrio hoće li zaigrati od početka utakmice.

"Nisam ga zvao ovamo skroz iz Los Angelesa da bi mi odsjedio utakmicu na klupi. Bilo bi to besmisleno",  izjavio je Capello na konferenciji za novinare u utorak dodavši:

"Jako dobro poznajem Davida Beckhama i jako dobro znam što je sposoban dati. Mislim da u određenim stvarima ovoj momčadi može donijeti razliku u kvaliteti. To je David kojega znam. Kako će, međutim, biti u budućnosti, to već ne mogu znati",  izjavio je Talijan.

Stotinu nastupa u dresu engleske reprezentacije dosad su zabilježila tek četvorica nogometaša: Bobby Charlton, Bobby Moore, Billy Wright i Peter Shilton.

"Mislim da je san svakog igrača nastupiti toliko puta za nacionalnu momčad. No, malo njih u tome uspije. Zato Davida Beckhama treba jako cijeniti. Radio je strašno puno da bi u tome uspio",  pohvalno se o svom bivšem igraču iz madridskih dana izrazio Capello.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više