Chelsea poslao posljednju ponudu: 45 milijuna eura za Modrića!

ROMAN ABRAMOVIČ, vlasnik Chelseaja, poslao je Tottenhamu svoju konačnu ponudu za Luku Modrića. Teška je 40 milijuna funti, odnosno 45 milijuna eura.

Informaciju u nedjeljnom izdanju donosi britanski dnevnik Daily Mail, koji zaključuje da je Chelsea završio na gotovo dvostruko većoj svoti od one s kojom je počeo prije skoro dva mjeseca, kada je prvi put iskušao gradske rivale s iznosom od 22 milijuna funti.

Također, Tottenham je sad u iskušenju prodati Modrića za 2.5 puta veći iznos od uloženog u njega pri transferu iz Dinama 2008. godine, koji je iznosio 16.5 milijuna funti.

Chelsea će čekati odgovor u sljedećih nekoliko sati. Budu li u klubu ponovno odbijeni, okrenut će se u u samom finišu prijelaznog roka (traje do srijede u ponoć) Interovu playmakeru Wesleyju Sneijderu, koji je cijelo ljeto "koketirao" s mančesterskim klubovima, Unitedom i Cityjem.

U subotu poslijepodne, nakon još jedne neuvjerljivo izborene premierligaške pobjede (3:1 protiv Norwicha na Stamford Bridgeu), trener Chelseaja Andre Villas-Boas na pitanje o Modriću odgovorio je sažeto a opet filozofski:

"Ako se dogodi, dogodit će se!"

Daily Mail također piše da će predsjednik Tottenhama Daniel Levy svom 25-godišnjemu playmakeru ponuditi povišicu tjedne plaće u iznosu od 20.000 funti. Igrao bi Modrić ubuduće za 85.000 funti tjedno.

Dolazi Diarra ili Parker


Dok razmatraju što učiniti s Modrićem, u Tottenhamu jačaju momčad. Nakon što su iz Manchester Cityja, s kojim danas igraju u dvoboju trećeg kola, doveli Emmanuela Adebayora na posudbu, blizu su dovođenja i drugog Cityjeva igrača bez statusa, 32-godišnjega velškog napadača Craiga Bellamyja.

Također Harry Redknapp važe između dvojice veznjaka, Realova francuskog reprezentativca Lassane Diarre i West Hamova Scotta Parkera.

Klub je već napustio Wilson Palacios koji je potpisao za Stoke, što bi uskoro trebao učiniti i Peter Crouch. Alan Hutton potpisat će pak za Aston Villu.

Pročitajte više