Ćiro: Nemam zamjerki na Štimčevu momčad, Hajduk bi mogao osvojiti naslov

TRENER Varteksa Ćiro Blažević rekao je kako smatra da je Igor Štimac dobro složio momčad za susret u Koprivnici i da se slaže s potezima koje je napravio, od prve postavke do svih izmjena igrača.

"Hajduk je puno napravio izjednačivši rezultat i mislim da je to velika stvar. U Koprivnici su pokazali visoki moral i ja nemam primjedbu." - prokomentirao je ukratko Ćiro koprivnički susret.

Što se tiče Varteksovog poraza u Zaprešiću, Ćiro kaže kako je Inter napravio veliku stvar pobijedivši njegove Krojače, međutim dodaje kako je razočaran igrom svojih igrača. "Stvar je u mentalnom sklopu. Interovi igrači su željeli pobijediti i onda su tu pobjedu ostvarili." - smatra trener Blažević.

Najtrofejniji hrvatski trener kaže kako je još prerano i nezahvalno predviđati kome će pripasti naslov prvaka HNL-a, međutim, prema njegovom osobnom mišljenju, titulu prvaka vjerojatno će osvojiti Hajduk.

Varteksu u srijedu predstoji Kup utakmica protiv Rijeke na Kantridi. Trener Krojača kaže kako se potpuno okrenuo toj utakmici u kojoj će Varteks dati sve od sebe. Ćiro se slaže da su Riječani glavni konkurenti u borbi za pehar Kupa. "Međutim, mi ćemo igrati svojim stilom pa što bude bude." - kaže Ćiro.

Ćiro nije želio previše komentirati Dinamov subotnji nastup nego je samo rekao kako je pročitao da je trener Cvetković zadovoljan prezentiranom igrom svojih igrača te dodao da je Dinamov trener u najboljoj poziciji da konstatira stagnaciju ili napredak maksimirske momčadi.

Na naš upit postoji li mogućnost odlaska iz Varteksa nakon HNL sezone te povratka u Dinamo, Ćiro kaže da je nezahvalno donositi takve procjene, pogotovo njemu koji je, kako kaže, loš u prognozama, međutim sigurno zna kako se u Dinamo ne bi vratio.

Pročitajte više