Cristiano Ronaldo: Na Europskom prvenstvu imam velike ambicije

PORTUGALSKI nogometaš Cristiano Ronaldo, po mnogima ove sezone najbolji svjetski nogometaš, na meti je madridskog Reala koji ga svakako želi otkupiti od Manchester Uniteda.

Makar su se navijači kraljevskog kluba većinom izjasnili kako ne žele Portugalca u svojoj momčadi, čelništvo Reala je spremno na sve. Samo na ime odštete Manchester Unitedu, s kojim Cristiano Ronaldo ima potpisan ugovor do ljeta 2012. godine, Madriđani su spremni platiti 80 milijuna eura.

To bi značilo kako bi možebitni transfer gotovo sigurno probio granicu od 100 milijuna eura, a sam Cristiano Ronaldo je izjavio kako će u roku od tri dana objaviti sve o svojoj budućnosti i razmišlja li sam o odlasku u Madrid.

"Objavit ću sve u roku od dva-tri dana. Saznat ćete ubrzo moju odluku", rekao je Cristiano Ronaldo i radije se okrenuo temi Portugala na Europskom prvenstvu i svojoj formi.

"Nisam pao u formi, niti će se to dogoditi u narednih nekoliko tjedana. Osjećam se dobro i u planu mi je odigrati jako kvalitetno na Europskom prvenstvu. Osobno imam velike ambicije, kao i Portugal, te je to trenutačno moj prioritet", rekao je Cristiano Ronaldo.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više