Cro Copov Japanac hrvatskim judašima poručio na hrvatskom: "Možete me izbacat samo u kurcu!"

Screenshot: Facebook

SATOSHI ISHII već godinama je MMA fajter, ali u svijetu borilačkih sportova najpoznatiji je kao judaš. U tom sportu Japanc je bio olimpijski prvak pojedinačno i svjetski prvak ekipno, pa je logično da je njegov dolazak u Hrvatsku izazvao veliku pažnju ovdašnjih judaša.   

Ishii, danas borac pod ugovorom s Rizinom, ovdje je gost njegovog nekadašnjeg suparnika Cro Copa, gdje se priprema za iduću borbu. Ishii i Filipović su prijatelji, tako da gost iz Japana sigurno zna kod koga je došao; velikog zajebanta koji će iskoristiti svaku priliku za sprdnju. Tako je več Ishiija polio hladnom vodom, pa ga je učio hrvatske psovke, pri čemu Japanac nije imao pojma što izgovara. 
 
Sada se Filipović na Facebooku hvali kako je njegov prijatelj nakon samo pet tjedana u Hrvatskoj odlično naučio hrvatski jezik.

"Evo, Satoshi. Super idu treninzi. Lijepo si se adaptirao i naučio hrvatski. Stvarno si genijalac. Reci mi, nije ti bilo teško?" pita prijatelja, koji odgovara: 
 
"Da, da, nije teško."
 
"Bravo legendo, svaka ti čast. To samo Japanci mogu. Nego, pozvali su me  poznanici iz judo reprezentacije. Voljeli bi doći jedan trening održati, ipak si ti legenda juda, olimpijski pobjednik. Samo kažu mi ako dođu, da ćete izbacat po dvorani ko krpu. Jel te oni mogu izbacat?" novo je Cro Copovo pitanje Ishiiju, koji na to ovako poentira:
 
"Mogu, al u kurcu." 
 
Cro Cop se na ovakav odgovor iskidao od smijeha. 

Pročitajte više