Cvitanich u Zagrebu: Jednog dana mogao bih doći u Dinamo

NOGOMETAŠI Ajaxa stigli su u Zagreb gdje će sutra protiv Dinama odigrati utakmicu četvrtog kola skupine A Europske lige.

Igrači nizozemskog kluba mahom se slažu kako ih očekuje težak dvoboj, protiv iznimno neugodnog protivnika: "Nije mi drago zato što igramo pred praznim tribinama, nije isto kao kad je pustoš na zagrijavanju, kad na tribinama nema nikoga i kad osjecamo prazninu. Može se dogoditi da zabijemo gol u petoj minuti pa da publika zviždi i odmaže dinamu s druge strane. Slicno je bilo s reprezentacijom i nije bilo bas ugodno", rekao je Marko Pantelić napomenuvši:

"Mi smo Ajax i uvijek idemo na pobjedu."

U Hrvatsku je prvi put stigao i Dario Cvitanich, nogometaš oko čije se budućnosti u hrvatskoj reprezentaciji raspravljalo u ne tako dalekoj prošlosti:

"Prvi put sam u Hrvatskoj i sretan sam zbog toga. Šteta što neće bit ljudi na tribinama, Kad sam razgovarao s Cufreom i Ibanezom rekli su mi da možemo očekivati vruću atmosferu. Nažalost, navijača na Maksimiru neće biti, ne vidim smisao odigravanja utakmica ukoliko fanovi ne smiju biti na tribinama", rekao je Cvitanich dodavši:

"Inače, čuo sam da imate lijepu zemlju. Poznajem Dinamo i igrače, jednog dana mogao bih i igrati za Dinamo. Žao mi je što imam probleme s papirima i ne mogu igrati za Hrvatsku. Ali sigurno cu opet doći ovdje. Bit će nam teško protiv Dinama."

Pročitajte više