MAURO ICARDI

"Da je Icardi moj igrač, Wandi bih našao novog dečka"

Foto: EPA-EFE

JOŠ nije poznato gdje će kontroverzni napadač Intera Mauro Icardi igrati sljedeće sezone.

Inter ga želi prodati, a za sada se kao destinacija najviše spominje veliki njihov rival, Juventus. Za torinski klub je postavio cijenu od 80 milijuna eura za Argentinca. Primjerice, Napoli Icardija može dobiti 10 milijuna eura manje, a Argentinac je Juventusu zaprijetio da će tamo otići ako ga ne kupe do 10. kolovoza.

Icardi je od kapetana Intera ubrzo postao najomraženiji igrač njihovih navijača. Sve je krenulo kada je njegova supruga i menadžerica, Wanda Nara, ucjenama od kluba pokušala izboriti poboljšani ugovor za Icardija, a Inter je odgovorio oduzimanjem kapetanske trake dok je Argentinac glumio da ne može igrati zbog ozljede koljena.

Na kraju je ipak vraćen u ekipu, ali odbio se ispričati suigračima zbog svog ponašanja i u Interu su ga zbog takvih stvari prekrižili.

Mnogi smatraju kako Wanda ima ogromni utjecaj na Icardija, a s time se složio bivši tehnički direktor kluba, Walter Sabatini, koji je bio u Interu od 2017. do 2018.

"Da je Icardi moj igrač, pronašao bih Wandi novog dečka kako bi se maknula od njega jer je Mauro sjajan čovjek i otac", rekao je Sabatini za Gazzettu Dello Sport.

Pročitajte više