Da ste se kladili na Trumpa, Brexit i Leicester, sad bi bili milijunaši

Foto: Hina

GODINA u tijeku u najmanju ruku može se nazvati čudnom, izbor Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a posljednji je u nizu bizarnih događaja koji su se dogodili 2016.

Šokantna pobjeda novog američkog predsjednika protiv Hilary Clinton zaokružila je godinu ispunjenu iznenađenjima. Sve je počelo Leicesterovim naslovom prvaka Engleske, nastavilo se Brexitom i Trumpovim izborom, a do konca 2016. godine tko zna što se još može dogoditi? Kako je krenula...

Da ste slučajno pri početku godine na kladionici uplatili na jedan od ova tri događaja, ili nekom pukom srećom na sva tri, danas biste bili bogataš, točnije milijunaš. Samo Trumpov izbor, da ste na njega uplatili kad je objavio kandidaturu, bi vam učetverostručio zaradu, na uplaćenih pet kuna zaradili biste 20.

Isti iznos uplaćen na to da će Velika Britanija napustiti Europsku uniju bi vam priskrbio 45 kuna. No naslov prvaka Leicester Cityja ipak je šokantan događaj godine broj jedan. Da ste stavili pet kuna na početku prošle sezone zaradili biste 25 tisuća kuna.

Da ste na svom listiću imali sva tri događaja, na pet uloženih kuna zaradili biste astronomskih 15 milijuna kuna.
 

Pročitajte više