Dinamo u Ligi prvaka

Danas počinje prodaja ulaznica za Ligu prvaka na Maksimiru

Foto: Matija Habljak/Pixsell

DINAMO u 1. kolu Lige prvaka u srijedu, 18. rujna, igra protiv Atalante, a danas od 11 sati počinje pretprodaja ulaznica.

Do utorka cijene će biti 120 kuna za sjever dolje i sjever gore, 200 kuna za istočnu tribinu i zapad gore, a 300 kuna za zapad dolje. Na dan utakmice cijene će za sjevernu tribiti biti veće za 30 kuna, za istok i zapad gore 50 kuna, a za zapad dolje 400 kuna. Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu.

Ticket point radit će svaki dan od 11 do 19 sati. Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo - Atalanta otvoreni od 19 sati. Iz Dinama pozivaju navijače da na utakmicu dođu javnim prijevozom ili taxijem. 

"Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja", poručili su iz hrvatskog prvaka. 

Pročitajte više