De Gea dobio Zlatnu rukavicu, a Roy Keane ga napao: Odmah bih ga izbacio iz Uniteda

Foto: Epa

MANCHESTER UNITED je nakon turbulentne sezone ipak uspio izboriti treće mjesto i Ligu prvaka iduće sezone, a vratar Crvenih vragova David de Gea dobio ja Zlatnu rukavicu kao najbolji vratar Premier lige. Premda se puno pričalo o odlasku Španjolca, trener Uniteda Ten Hag želi ga zadržati u momčadi.

''Nekoliko sam puta to već rekao. Želimo da David ostane, a to želi i on. Siguran sam da ćemo se sve dogovoriti'', rekao je Nizozemac.

No, ne misle svi kao Ten Hag. Legenda kluba, a danas stručni analitičar Roy Keane prilično oštro je napao De Geu tvrdeći da bi ga izbacio iz kluba. 

"Manchester United se pod hitno morao poboljšati u obrani u odnosu na prošlu godinu jer su bili jako loši. Svi igrači Uniteda tapšaju De Geu po leđima... Ja bih ga se lako riješio. Ne bi mi više bio golman'', rekao je Irac pa nastavio:

"To što ga igrači tapšaju po leđima je smiješno, pa to je njegov posao. Ne, ne bih ga zadržao ni kao drugog golmana. On to ne bi želio i ne bi ostao iz tog razloga. Imao je nekih svijetlih trenutaka, osvojio je neke nagrade, ali za mene to nije velika stvar. Bitno je ono što on danas postiže i kako danas pomaže ekipi. Mislim da je napravio previše grešaka tijekom godina. Pokušao je napustiti klub prije nekoliko godina i otići u Real Madrid", rekao je slavni Irac. 

Pročitajte više