Dejan Stanković odveo Sampdoriju do prve pobjede u sezoni

Foto: EPA

U UTAKMICI 11. kola Serie A Sassuolo je kao domaćin svladao Hellas Veronu s 2:1, dok je Sampdoria u susretu klubova sa začelja ljestvice pobijedila Cremonese 1:0 i tako stigla do prve pobjede u ovoj sezoni. Cremonese, sad posljednjeplasirana momčad lige, jedini je bez slavlja.

Do prve pobjede u Serie A Sampdoria je došla golom koji je postigao Gambijac Omar Colley u 78. minuti. Na otvaranju utakmice, u 6. minuti, napadač Cremonesea Nigerijac Dessers promašio je udarac s bijele točke. Bila je to prva pobjeda za momčad koju je početkom mjeseca preuzeo Dejan Stanković.

Srpski velikan talijanskog nogometa, koji je taj status zaslužio ključnim ulogama u trofejnim momčadima Lazija i Intera od 1998. do 2013., nakon angažmana u Crvenoj zvezdi, vratio se u Italiju na prvu samostalnu trenersku gažu otkako je prije osam godina bio pomoćni trener u Udineseu. Cilj mu je klub spasiti od ispadanja.

Sassuolo je preokretom stigao do tri boda. Povela je Verona preko Ceccherinija u drugoj minuti, a sva tri boda domaćin je osvojio golovima Laurientea iz 32. i Frattesija iz 74. minute. Martin Erlić je igrao za domaće cijeli susret.

 

Pročitajte više