Del Piero: Zaboravite Lukakua, Inter ima Džeku

Foto: Epa

INTER je u trećem kolu Lige prvaka napokon došao do pobjede. Milanski sastav s 3:1 je pobijedio hit dosadašnjeg dijela natjecanja, moldavski Sheriff, i tako je napravio značajan korak prema nokaut-fazi.

Jedan od junaka pobjede bio je Edin Džeko. Džeko je najprije zabio jedan od najljepših golova sezone, a u nastavku utakmice sudjelovao je u nekoliko opasnih akcija domaće momčadi.

Džeku je pohvalio i legendarni Alessandro Del Piero.

"Inter nije imao sreće u prve dvije utakmice Lige prvaka, ali mislim da će to sada biti dobro nakon ove pobjede. Imaju puno potencijala i mislim da mogu daleko. Da, čak i bez Lukakua. Inzaghijeve momčadi postižu puno golova, a ne zaboravimo da je Inter osvojio Scudetto. Doveli su Dumfriesa, Džeko može zabijati čak i više od Lukakua. Lukaku je u Londonu i zaboravimo na njega, Džeko je jako koristan Interu'', kazao je Del Piero za Sky Sports.

Edin Džeko je ove sezone u dresu Intera odigrao 11 utakmica u svim natjecanjima, postigao sedam golova i upisao tri asistencije, dok je Romelu Lukaku u dresu Chelseaja odigrao također 11 utakmica u svim natjecanjima, ali zabio je četiri gola uz jednu asistenciju.
 

Pročitajte više