MARIO MANDŽUKIĆ

Del Piero: Juventus više nema igrača poput Mandžukića. Zadržao bih ga zauvijek

Foto: EPA

MARIO MANDŽUKIĆ ovog je siječnja iz Juventusa otišao u katarski Al Duhail, što su mnogi označili kao veliku pogrešku torinskog kluba.

Hrvatski je napadač od ljeta 2015. bio nezamjenjivi prvotimac te ljubimac navijača, no dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija umjesto Massimiliana Allegrija planovi su se promijenili i 34-godišnjak je postao višak.

Ta odluka klupskog vodstva, prije svih direktora Pavela Nedveda i Fabija Paraticija, nije najjasnija ni Alessandru Del Pieru, legendarnom kapetanu Stare dame i po mnogima najvećem igraču tog kluba u povijesti.

"Da, zadržao bih Mandžukića u Juventusu zauvijek. Zbog svega onog što je učinio za klub i zbog načina na koji je to radio igrajući u klubu. Juventus nema više igrača poput njega", rekao je Del Piero za Sky.

VIDEO: Mandžukićev posljednji gol za Juventus

Juventus večeras nastavlja Serie A nakon tri mjeseca gostovanjem u Bologni, a u ovoj utakmici Maurizio Sarri ne može računati na ozlijeđenog Gonzala Higuaina.

Stoga u vrhu napada mora igrati Cristiano Ronaldo, kojem se to i ne sviđa, pa time Del Pierove riječi još više dobivaju na snazi, a posebno to dolazi do izražaja kada se pogledaju Juventusove utakmice u završnici talijanskog kupa - u 180 minuta igre protiv Milana i Napolija igrači Juventusa nisu zabili nijedan gol.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više