Dinamo okršaj s Filijalom najavljuje kao gradski derbi: "Nema nikakvih pošteda, idemo s najjačim snagama"

Foto: Hina

DINAMO u nedjelju od 15 sati u 18. kolu HNL-a dočekuje Lokomotivu, a trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić poručio je da se tri boda moraju osvojiti.
 
"Situacija je jasna, mi pobjedom želimo nastaviti ono što smo započeli u Koprivnici, ispuniti zadatak koji smo dobili od čelnika kluba i redovito pobjeđivati", rekao je Mamić i otkrio da nikoga ne planira odmarati u susretu s Dinamovom filijalom, susretu kojeg na Maksimiru nazivaju i gradskim derbijem iako je u dosadašnjih 18 međusobnih dvoboja Dinamo slavio u njih 17.
 
"Nikoga ne planiram odmarati, nikoga neću čuvati. Nema nikakve poštede i na Lokomotivu idemo s najjačim snagama."
 
"Lokosi su uhvatili pravi ritam, dobra su momčad"
 
Lokomotiva?
 
"Imali su jedno turbulentno razdoblje, a sada su uhvatili pravi ritam. Riječ je o vrlo dobroj momčadi, koja ima veliku raznovrsnost u napadačkom dijelu u Doležalu, Mariću i ostalima."
 
"Vjerujemo da će se ublažiti kazna za Ademija"
 
Bliži se prijelazni rok - hoće li biti odlazaka i dolazaka, posebno nakon suspenzije Ademija?
 
"Nisam u ovom trenutku razmišljao o tome iako ima puno upita za naše igrače. Vidjet ćemo naše planove kao i želje igrača, ali zimska pauza je duga, prijelazni rok do početka veljače i dovoljno je vremena sve uskladiti. Zadnji vezni? To je sigurno jedna od pozicija na kojoj zbog Europe moramo razmisliti, unatoč tome što su Antolić i Machado jako dobro izgledali. Inače, vjerujemo da će se kazna Ademiju smanjiti."
 

Pročitajte više