Đoković je već pronašao zamjenu za Ivaniševića? Odradili su i prve treninge zajedno

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ već ima novog trenera, raspisali su se danas o toj informaciji srpski mediji, koji svi navode da se radi o gotovoj stvari, ali da se i dalje čeka službena objava iz stožera srpskog tenisača. Naime, Gorana Ivaniševića bi trebao naslijediti legendarni srpski tenisač Nenad Zimonjić. 

Kako navode mediji u Srbiji, Đoković je odluku o razlazu s Ivaniševićem donio puno prije nego što je ona javno iskomunicirana. Srpski mediji pretpostavljaju da je suradnja između Đokovića i Ivaniševića pukla na Australian Openu protiv Sinnera. Prva dva seta srpski je tenisač uvjerljivo izgubio i potpuno ignorirao stručni stožer, a kasnije je u jednom trenutku poludio i obratio se Ivaniševiću i stožeru: "Vi niste normalni. Kako ste loši... Užas, užas svi!"

Đoković se oglasio na Instagramu

Podsjetimo, neočekivanu vijest na svom je Instagramu prije dva dana podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera:

"Sjećam se jasno dana kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan i ja smo tražili neku inovaciju, da donesemo neku čaroliju servisa u naš duet. Zapravo, ne samo da smo dobili servis već i puno smijeha, zabave i provedenih godina na broju jedan, srušenih rekorda i još 12 Grand Slam finala od tada. Jesam li spomenuo malo drame? Nolefam bi to trebali znati.

Goran i ja smo prije nekoliko dana dogovorili prekid suradnje. Kemija na terenu je imala uspone i padove, ali naše prijateljstvo je oduvijek bilo čvrsto kao stijena. Ustvari, ponosan sam na to, nisam siguran da je i on: osim što smo osvajali turnire skupa, imali smo bitke u parchisu (društvena igra) puno godina. I taj turnir ne završava nikada."

Javio se i Ivanišević na Instagramu, ali bez ijedne riječi. Legendarni Hrvat je samo prenio Đokovićevu objavu, srce i "high five" emoji.

Pročitajte više