Novak Đoković

Đokovićeva majka: Nisam mislila da će oženiti Jelenu. Ne podržavam ih u jednoj stvari

Foto: AP Photo/Anja Niedringhaus/Guliver

DIJANA ĐOKOVIĆ, majka najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Jelenu.

"Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu. Kada su imali 18 godina, nisam mislila da će se vjenčati. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se s njom", rekla je Dijana te priznala da se s Jelenom ne slaže oko jedne stvari.

"Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja miješam. Nažalost, oni rijetko dolaze, stvorili su svoju obitelj i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, osobito po pitanju prehrane, koju ne podržavam. Ostala sam željna sina, da nasamo provedem vrijeme s njim. Uvijek je netko oko njega."

Novak i Jelena upoznali su se 2005. godine kada je Đoković imao 17 godina. Imaju dvoje djece, sina Stefana i kćerkicu Taru.

Pročitajte više