Đokovićevi navijači zabrinuti: Je li mu to ruka u gipsu?

Foto: Getty Images/Guliver Image

NOVAK ĐOKOVIĆ donedavno je suvereno vladao svjetskim tenisom, da bi mu se zatim karijera sunovratila, najviše šestomjesečnom pauzom zbog jakih bolova u laktu.

Nakon prošlogodišnjeg Wimbledona odlučio se privremeno povući kako bi zaliječio ranu. Ali ne operacijom, što bi bilo očekivano, nego nekonvencionalnim metodama; mirovanjem i neinvazivnim terapijama.
 
Poslije takvih tretmana vratio se na nedavnom Australian Openu, ali tamo je u četvrtom kolu ispao od senzacije Hyeona Chunga. 
 
Nakon poraza Đoković je dramatično poručio da će napraviti detaljnu analizu kako dalje i donijeti plan aktivnosti.
 
Dok njegovi brojni obožavatelji čekaju objašnjenje koje su to aktivnosti, zabrinulo ih je neugodno otkriće. Na Twitteru se konobarica u švicarskom restoranu pohvalila fotografijom sa Đokovićem.
Slika otkriva da je srpskom tenisaču koji je u Švicarsku došao s pregleda u Pragu, zavijen cijeli desni dlan desne ruke, a odmah se pojavila priča da mi je ruka zbog bolnog lakta imobilizirana gipsom.
 
Ali sve i da se ne radi o gipsu, nego o zavoju, jasno je da Đokoviću ruka nije zaliječena čim mora nositi bandažu preko dlana.
 
Đoković za sada ništa ne otkriva, osim da mu je prvi idući nastup Indian Wells u ožujku. 

Pročitajte više