Dok čeka potpis Jelavića, Rijeka želi bivšeg hrvatskog reprezentativca, a u igri je i Hajduk

Foto: Guliver Image/Getty Images

JUČER smo pisali kako je transfer Nikice Jelavića iz kineskog Beijinga u Rijeku samo pitanje trenutka. To nam je potvrdio i glasnogovornik vodeće momčadi HNL-a:
 
''Nikica još uvijek nije naš igrač, ali pregovori traju. On bi volio doći u Rijeku. Tijekom sljedeća 24 sata bit ćemo pametniji''.
 
Ta 24 sata su istekla, a što se tiče dolaska bivšeg hrvatskog reprezentativca, još uvijek nema novih informacija.
 
I dok čekaju potpis napadača, u Rijeci traže stopera koji bi trebao zamijeniti nesretnog Darija Župarića, bivšeg igrača Pescare koji se ozlijedio odmah po dolasku u Rijeku.
 
Rijeka je ove zime prodala Mitrovića, a nakon ozljede Župarića na Rujevici je zavladala panika jer su ostali bez kvalitetnih rješenja u obrani. Na meti Matjaža Keka navodno je Ante Kulušić, 30-godišnji bivši igrač Šibenika koji je prije nekoliko dana raskinuo ugovor s turskim Genclerbirligijem.
 
Kulušić je bivši mladi reprezentativac Hrvatske, a u Turskoj igra posljednjih osam godina i u svakom slučaju predstavljao bi ozbiljno pojačanje za Riječane.
 
No nakon odlaska Lorenca Šimića u Sampdoriju, u igru se uključio i Hajduk koji bi također volio dovesti stasitog Šibenčanina.
 

Pročitajte više