"Dolazak Raula, Huntelaara i Metzeldera dodatno će inspirirati Valenciju"

U DRUGOJ utakmici osmine finala Lige prvaka u utorak se sastaju Valencia i Schalke. Susret počinje u 20.45 sati.

> Niko, večeras je tvoja šansa

Dolazak bivših igrača Reala, Raula, Huntelaara i Metzelder posebno će inspirirati španjolsku momčad, tvrdi trener Valencije Unai Emery. Trener Schalkea Felix Magath s druge strane se nada da će njegova momčad zabiti na Mestalli.

Mata i Rodriguez još vuku lakše ozljede, ali bi trebali nastupiti. Albelda ne može nastupiti, ali je zato spreman vratar Cesar Sanchez.

"Moji favoriti za osvajanje Lige prvaka su Real i Barcelona, a između Schalkea i Valencije nema velike razlike. Vjerujemo u svoje kvalitete, ali respektiramo protivnika", rekao je Emery.

Schalke je u Španjolsku doputovao bez ozlijeđenog Kyriakosa Papadopoulosa, neće nastupiti niti Moritz. No zato je Raul u Španjolskoj kraljevski dočekan gdje ga je pratilo stotinjak lokalnih navijača i desetak televizijskih ekipa.

"Igramo protiv vrlo dobre momčadi, treće ekipe u Španjolskoj koja je napravila vrlo dobar posao u Ligi prvaka gdje je zabila puno golova. Nadamo se golu koji će nam povećati šanse za prolazak u uzvratu", kaže Magath.

Spomenimo i da je Valencia u posljednjih šest domaćih utakmica s njemačkim momčadima pet puta igrala neriješeno i jednom izgubila. Zadnji put su u takvom susretu slavili davne 1996. protiv Bayerna u Kupu Uefa.

Pročitajte više