Eduardov povratak u reprezentaciju privukao veliku pozornost svjetskih medija

REPREZENTATIVNI poziv kojeg je Slaven Bilić uputio Eduardu da Silvi uoči "akcije Andora" pobudio je veliko zanimanje u svjetskim medijima. Gotovo svi jači mediji, s posebnim naglaskom na britanske, danas su objavili vijest kako se Dudu nakon dužeg izbivanja vraća u hrvatsku reprezentaciju iako još nije sigurno hoće li najbolji strijelac Bilićeve reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2008 igrati protiv Andore.

"Eduardo je trenutno van terena zbog ozljede prepona, ali Bilić se nada da će napadač biti zdrav i spreman do 1. travnja kad Hrvatska igra protiv Andore", pišu Sky Sports i Associated Press. Čini se da je Arsene Wenger ipak dao zeleno svijetlo pa će Dudu u Rovinju odrađivati pripreme s reprezentacijom, ali i dalje postoji mogućnost kako će trener Arsenala od Bilića tražiti da Eduarda protiv Andore koristi umjereno.

Wenger je već ranije izrazio svoju zabrinutost zbog "malih" ozljeda koje Eduarda muče nakon povratka, te želi svog napadača poštedjeti od nepotrebnih napora i polako ga vraćati u punu formu s obzirom da u završnici premierligaške sezone Arsenal još mora igrati s najjačim momčadima, a Topnike čeka žestoka borba s Aston Villom za četvrto mjesto na tablici koje vodi u Ligu prvaka.

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više