lige petice

El Nacional: Liverpool dovodi Modrićevog nasljednika. Luka mu nije dao nikakvu šansu

Foto: Epa

DAILY MAIL, pozivajući se na španjolski El Nacional, piše da Liverpool u siječanjskom prijelaznom roku želi dovesti Realovog Eduarda Camavingu. 

Taj 19-godišnji francuski reprezentativac ljetos je na velika vrata na Bernabeuu stigao iz Rennesa za 40 milijuna eura. Doveden je kao ciljana zamjena za Luku Modrića, za kojeg je Uprava Reala smatrala da neće moći igrati na najvišoj razini. Ipak, Modrić je i u svojoj 37. godini srce i duša Reala, bez kojega Ancelotti ne može zamisliti momčad, pa je Francuz uglavnom zabetoniran na klupi za rezervne igrače.

Perez ga je uvjerio da je on budućnost Reala

El Nacional piše da je Camavinga frustriran nedostatkom minutaže, za koju se nije uspio izboriti ispred Modrića, Kroosa i Casemira, a posebno je ljut zbog činjenice da je ljetos odabrao Real baš zbog toga što ga je Florentino Perez uvjerio da će na njemu graditi budućnost kluba te da će odmah dobiti priliku.

Nakon što se nije našao u momčadi u susretu protiv Cadiza, Francuz je poželio promijeniti sredinu već ove zime, a Liverpool se pojavio kao klub koji bi ga rado doveo na posudbu i spasio od noćne more koju proživljava u Madridu.

Jurgen Klopp je i u prošlosti pokazivao interes za francuskog veznjaka i vidio ga je kao igrača kojim će osvježiti vezni red Liverpoola.

Camavinga je ove sezone u La Ligi nastupio u 13 utakmica, ali je odigrao samo 489 minuta.
 

Pročitajte više