Engleski novinar: Kovač u Liverpoolu? Priča koju su pokrenuli agenti

Foto: Profimedia

NEDAVNO se u engleskim medijima pojavila vijest da je Niko Kovač kandidat za preuzimanje Liverpoolove klupe. Prvi je to objavio Daily Mail, podsjetivši da Jürgen Klopp odlazi na kraju sezone te da je Niko Kovač, bivši izbornik hrvatske reprezentacije, Eintrachta, Bayerna, Monaca i donedavno Wolfsburga, slobodan.

Klopp je Liverpool preuzeo krajem 2015. godine kao klub koji je u prethodnih osam sezona samo tri puta završio među četiri najbolje engleske ekipe. Od tada do danas osvojio je sve. Nakon što je 2018. izgubio finale Lige prvaka, iduće je godine postao prvak Europe, a 2020. klubu je donio prvi naslov prvaka nakon 30 godina.

S Liverpoolom je osvojio po jedan trofej u svim natjecanjima u kojima je sudjelovao osim Europa lige, a to su, uz Ligu prvaka i Premier ligu, još Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup, Fa kup, Liga kup i Community Shield. Najavio je odlazak s Anfielda.

Kovačevi agenti u Londonu

Agenti Kovača viđeni su u Londonu, navodno su razgovarali s više klubova  i Daily Mail je od tog napravio priču. Nju sad opovrgava Neil Jones, novinar koji prati Liverpool i čija razmišljanja samo na X-u (bivši Twitter) prati 280.000 ljudi.

"Vidio sam naslove, meni se to čini kao priča koju su pokrenuli agenti. Mislim da ga Liverpool neće htjeti dovesti. Bit će to netko drugi", siguran je Jones.

Pročitajte više