Englezi objavili koliko će United tražiti za Pogbu

Foto: Getty Images/Guliver Image

ENGLESKI Daily Mail je jučer objavio ekskluzivnu priču prema kojoj je Jose Mourinho digao ruke od Paula Pogbe i nema ništa protiv da Francuz na ljeto napusti Old Trafford.

Mourinho je mjesecima u tihom ratu s najskupljim igračem u povijesti Uniteda. Držao ga je na klupi u ključnim utakmicama, vadio ga je nakon 60 minuta protiv slabih protivnika, a nakon poraza od WBA-a je otvoreno kritizirao Pogbu.

No iako je Pogba dobio slobodne ruke dođe li za njega prava ponuda, cijena koju je United za njega izvjesio možda znači da ga se klub ipak ne želi riješiti talo lako. Prema današnjem tekstu Daily Maila, Manchester United će za Francuza tražiti između 140 i 160 milijuna eura, znatno više nego što su ga platili u ljeto 2016. godine.

To je cijena koju samo nekoliko europskih klubova može platiti, no pitanje je tko bi dao toliki novac za igrača koji cijelu sezonu nije odigrao ništa. Pep Guardiola je nedavno izjavio da je Pogbin agent Mino Raiola igrača u zimskom prijelaznom roku bio ponudio Cityju, ali se transfer nije realizirao.

 

Pročitajte više