Eriksson od Shinawatre zatražio dovođenje Modrića

TRENER Manchester Cityja Sven-Goran Eriksson već je počeo planirati momčad za sljedeću sezonu, jer je razočaran nastupima svog kluba  posljednjih nekoliko mjeseci.

Eriksson smatra da mu je za bolji rezultat neophodno još nekoliko kvalitetnih igrača, a kao prvo ime na popisu navodi se kapetan Dinama Luka Modrić.

Shinawatra se ubrzo vraća u Englesku, nakon što je proveo neko vrijeme na Tajlandu, gdje je optužen za korupciju, i to vrlo nezadovoljan. Naime, City je u posljednjih 12 premierligaških susreta dobio tek dva.

Predsjednik Cityja navodno je spreman opet otvoriti škrinjicu, a prema pisanju engleskih medija, treneru Erikssonu bi uz Modrića, doveo i napadača Liverpoola Petera Croucha te jednog kvalitetnog lijevog beka, kojega se još traži po bespućima nogometnog tržišta.

Iako su konkurenti Cityju za dovođenje Modrića veliki, Chelsea i Arsenal, smatra se da upravo City ima najviše izgleda, jer Wenger ne namjerava trošiti puno za ljeto, a Modrića ne može dovesti ispod 25 milijuna eura.

Također, spominje se da bi transferu našeg reprezentativca u Manchester posredovao i aktualni branič momčadi švedskog stratega, Vedran Ćorluka, koji Modrića često nagovara na dolazak.

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više