Eto´o je vidio "dobru utakmicu": Japan je zabio, a mi nismo

NOGOMETAŠI Japana uspjeli su u svojoj premijeri na Mundijalu pobijediti Kamerun. Strijelac jedinog pogotka i japanski junak bio je Keisuke Honda, igrač moskovskog CSKA, koji je u 39. minuti zabio sa samo nekoliko metara za važna im tri boda.

"U toj sekundi-dvije sam jedino razmišljao da ne zabrljam. Čujte, Mundijal je takvo natjecanje, uvijek morate imati sreće. Mi smo je danas imali, ali smo isto tako zgrabili našu šansu. Mogli smo primiti pogodak pri kraju utakmice, ali nas je spasio okvir vratiju", rekao je Honda.

Na drugoj, poraženoj strani je razumljiva bila žalost i tuga, a prenio ju je izbornik Paul le Guen.

"Razočaran sam. U utakmicu smo ušli strahovito nervozno i ne znam zbog čega je takav bio stav mojih nogometaša. Nervoza je bila razlog što smo izgubili mnoge, mnoge lopte i sve to je uvjetovalo da nismo pokazali skoro ništa od onoga što možemo. To me čini ljutim, jer jedna je utakmica za nas prošla i više je ne možemo vratiti natrag", rekao je Francuz. 

Eto'o je vidio "dobru utakmicu" 
 
A uz Drogbu najveća afrička zvijezda SP-a, Interov napadač Samuel Eto'o, pričao je o dobroj utakmici. Nije nam tako izgledalo.

"Utakmica je bila dobra od početka do kraja. Japanci su imali šansu iz koje su zabili gol. Mi smo imali puno prilika u drugom poluvremenu, nešto manje u prvom, ali nismo uspjeli niti jednu od njih iskoristiti", ponudio je svoje viđenje Eto'o.

Vjerojatno se mnogi neće baš složiti s takvom ocjenom, ali o ukusima se ne raspravlja.

"Imali smo dominaciju na terenu protiv Japana, ali to nije bilo dovoljno. Moramo nastaviti naporno raditi i pokušati popraviti stvar u sljedećim utakmicama", dodao je Eto'o.

Kamerun će 19. lipnja igrati protiv Danske, a pet dana nakon toga protiv Nizozemske.

Pročitajte više