Evra: Obranili smo se u Portu, obranit ćemo se i u Londonu

UNITEDOV lijevi bek Patrice Evra pun je samopouzdanja uoči uzvratnog ogleda polufinala Lige prvaka između Arsenala i Manchester Uniteda.

Patrice Evra uvjeren je da je obrana ključ do uspjeha protiv Arsenala i prolaska u finale Lige prvaka koje će se igrati na Olimpicu u Rimu. Ističe da je njegova momčad u prvom ogledu bila na visini zadatka te da se puna samopouzdanja okreće večerašnjem ogledu.

"Sretni smo kako smo odigrali prvu utakmicu. Igrali smo kombinatorno i snažno, stvorili puno prilika, pokazali pravi karakter. Zapravom pokazali smo sve ono što se očekuje od Manchester Uniteda", rekao je Unitedov lijevi bek Patrice Evra.

Dotakao se i prednosti iz prvog susreta. Iako su Crveni vragovi dominirali cijelu utakmicu, na uzvrat su otišli s minimalnom prednošću. 1:0 je puno, ali može biti i jako malo ako domaćin povede.

"Moram priznati kako smo bili frustrirani činjenicom da nismo uspjeli zabiti više od jednog pogotka. No, najbitnije je da nismo primili pogodak. Zadovoljan sam i sa svojom igrom, ali i sa cijelom obranom koja je bila odlična u prvoj utakmici", dodaje Evra.

Smatra da njegova momčad igra odlično u obrambenom dijelu te očekuje da će izdržati pritiske vjerojatno vrlo ofenzivne Arsenalove postave.

"Dobru smo obranu odigrali u Portu kada je bilo najpotrebnije, a to se ponovilo i na Old Traffordu. To nam daje nadu da će tako biti i u ogledu s Arsenalom na Emiratesu", ističe Manchesterov obrambeni igrač.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više