Federer objavio ono čega se boje svi njegovi konkurenti

Foto: Getty Images/Guliver Image

ROGER Federer (36) je u prva dvama kolima US Opena na terenu proveo gotovo šest sati, odigrao 10 setova i napravio 126 neprisiljenih pogrešaka. Očekivao se novi težak meč protiv jako neugodnog Feliciana Lopeza, no Švicarac ga je poderao za nešto više od sat i pol. Očekivalo bi se da je čovjek s 36 na leđima malo već i umoran, ali to se nije desilo.

"U tim prvim dvama mečevima su me malo mučila leđa i samo sam se nadao da prođem dva kola dok me ne popusti. Tako je i bilo", rekao je Federer koji će u noći na srijedu u 4. kolu igrati protiv Philippa Kohlschreibera.

"Sve je sad sjelo na svoje mjesto. Servis je ovdje, koncentracija je na nivou i potpuno sam fokusiran na tenis, a ne da se moram zamarati drugim problemima", rekao je Federer i tako konkurenciji najavio da je potpuno spreman.

"Oduševljen sam količinom energije koju sam imao protiv Lopeza. Mislio sam da ću biti malo tromiji i umorniji nakon prvih dvaju kola, ali svi motori su se upalili. Jako sam zadovoljan kako sam igrao, točno to mi je trebalo", rekao je Federer koji protiv Kohlschreibera ima 11:0.

 

Pročitajte više