Esport

FIFA 19: Može li se Mourinhov United nositi s onim Sir Alexa Fergusona?

FOTO: EPA-EFE

MANCHESTER United i dalje traži adekvatnu zamjenu za legendarnog Sir Alexa Fergusona. Posljednji pravi pokušaj imao je Jose Mourinho, ali nažalost, rezultati nisu bili ni blizu očekivanih. Portugalac je 18. prosinca dobio otkaz uz bogatu odštetu. Međutim, iako je Fergusonov United po broju titula neizmjerno uspješniji od Mourinhovog, kako bi se ove dvije postave nosile u međusobnom ogledu? To možemo doznati zahvaljujući FIFA-i 19. 

>Football Manager: Što će raditi Jose Mourinho idućih šest sezona?

YouTuber S2G potrudio se napraviti simulaciju u FIFA-i 19 u kojoj snage odmjeravaju Manchester United Sir Alexa Fergusona, složen prema postavi koja je 2008. osvojila Ligu prvaka, te momčad koju je Mourinho koristio netom prije odlaska iz kluba. 

Screenshot: YouTube

Začudo, utakmicu bolje otvara Mourinhova ekipa, ali prvi pogodak postiže Cristiano Ronaldo i dovodi Fergusonovu momčad u vodstvo. U drugom poluvremenu gledat ćemo sličnu priču, ali na kraju će Fergusonov United uspjeti obraniti vodstvo i pobijediti. Prema FIFA-i 19, razlika između navedenih postava i nije toliko osjetna, kao što su mnogi očekivali. Međutim, ipak je pobijedio Ferguson.

Pročitajte više