Foto: Najljepše sportašice na OI u Vancouver se nisu došle samo slikati

ONE su poznate po svojim sportskim vještinama, ali i po atraktivnom izgledu. Predstavljamo vam 10 najljepših sportašica na ZOI 2010.

Jedna od deset najljepših Olimpijki je Kanađanka Dominique Maltais. Zemlja domaćin Olimpijskih igara velike nade polaže u Dominique koja će se za medalju boriti na snowboardu. Brončana je bila već 2006. godine kada je snowboard prvi put našao svoje mjesto na Olimpijadi.

Jedna od najljepših je i Ruskinja Ludmila Privivkova, koja se bavi nesvakidašnjim, nekima vrlo egzotičnim sportom, Curlingom.  Ludmila je reprezentaciju vodila na OI prije četiri godine iako je imala tek 19 godina. Sada se nada boljem rezultatu.

Svoje je mjesto u TOP 10 našla i Kim Yu-Na, predstavnica Južne Koreje u umjetničkom klizanju. Devetnaestogodišnjakinja anđeoskog lica već je postala prava zvijezda u svojoj zemlji, a svjetsku slavu ima priliku osvojiti u Vancouveru.

Još se jedna ljepotica dobro snalazi na snowboardu. Riječ je o  Amerikanki Gretchen Bleiler, koju mnogi smatraju najboljom na svijetu i jednom od favorita OI.

Amerikanka Sasha Cohen želi ponovo osvojiti medalju na Olimpijskim igrama nakon srebra 2006. Vrlo uspješna klizačica već je osvojila brojne medalje, pa se 2007. povukla, ali miran život joj očito nije odgovarao. Osim sportom, lijepa 25-godišnja Sasha se bavi i modom, te zdravom prehranom.

Američku skijašicu Lindsey Vonn svi dobro znaju. Zanosna plavuša zelenih očiju mogla bi svoje mjesto naći i na postolju u Vancouveru.

Tanith Belbin je vjerojatno odličan argument zašto bi muškarci trebali pratiti plesno klizanje. Ova sexy klizačica rođena je Kanađanka, ali je odabrala nastupati za SAD, pa će njezin nastup na ovim Igrama sigurno biti vrlo dobro praćen.

Svoje ženske atribute otkrila je Anni Friesinger, koja nosi nadimak Super Sexy Anni. Njemačka klizačica postavila je svjetski rekord u brzom klizanju na 1500 metara 2002. godine i još uvijek ga nitko nije dostigao.

Na prošlim zimskim OI Julia Mancuso osvojila je zlato u slalomu, a ove godine ne očekuje ništa manje. Od tada je osvojila i mnoge muške poglede svojim lijepim licem i fantastičnim tijelom.

Curling bi uskoro mogao postati vrlo popularan sport, naročito kad ga počnu promovirati djevojke kao Claudia Toth. Australka je već odbila ponude Playboya, ali se za ljubitelje Curlinga slikala za kalendar koji promovira taj sport.

Pročitajte više