Frings najavljuje povratak u njemačku reprezentaciju

NJEMAČKI veznjak Torsten Frings je na putu da zaigra za svoju momčad na Euru 2008. nakon što je objavio da se oporavio i da je spreman. 

Iskusni Nijemac s 31 godinom na leđima zaliječio je ozljedu koljena i nada se da će zaigrati za svoj klub iz Bremena ove nedjelje protiv Arminije.

"Razgovarat ćemo o tome ovaj vikend s Torstenom i vidjet ćemo je li spreman za igru", odgovara Bremenov trener Thomas Schaaf.

Suigrač naših "Vatrenih", Vranješa i Klasnića, nakon ponovne ozljede koljena u siječnju i samo tri odigrane utakmice ove sezone tvrdi da će biti spreman za Euro i da se veseli ponovnom povratku na travnjak.

U njegovoj odsutnosti, Werder Bremen je skliznuo na četvrto mjesto u njemačkom prvenstvu i zadobio dva zabrinjavajuća poraza od Stuttgarta i Wolfsburga u zadnja dva vikenda.

Trener Thomas Schaaf i menadžer Klaus Allofs na početku sezone imali su mnogo problema s ozljedama i nadaju se da su crni dani prošli i da će se priključiti borbi za naslov sa sjajnim Bayernom za kojim zaostaju 7 samo bodova.

T.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više