Gavranović zabio Rudešu pa se pohvalio pozivom u reprezentaciju

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U PRVOM susretu pod vodstvom novog trenera Nikole Jurčevića nogometaši Dinama pobijedili su Rudeš 2:0.

Nikola Jurčević je premijeru na klupi Dinama odradio uspješno i 'modri' su nakon dva uzastopna poraza (Rijeka i Lokomotiva) pobijedili Rudeš 2:0. Premda nije briljirao, Dinamo je očekivano stigao do bodova protiv 'fenjeraša' lige. Pobjeda 'modrih' je mogla biti i uvjerljivija, ali su susret obilježili brojni promašaji igrača Dinama. Golove za Dinamo zabili su Mario Gavranović (45+1) i Dani Olmo (66)

Strijelac prvog gola Mario Gavranović nakon utakmice je rekao:

"Imali smo dosta šansi, danas je to bilo dosta dobro. Nakon teškog poraza od Lokomotive gdje nismo dobro izgledali bilo je važno pobijediti, a to smo i uspjeli. Propustio sam dosta prilika za gol, ali i na kraju sam zabio iz one iz koje sam najmanje to očekivao. Bila je dobra utakmica, sada idemo dalje u nove pobjede", rekao je Gavranović pa se pohvalio pozivom u reprezentaciju Švicarske:

"Sada slijedi reprezentativna pauza, a nakon nje ćemo se pripremiti za završni dio sezone. Dobio sam poziv švicarske reprezentacije i nadam se da ću dobro igrati, imamo dvije prijateljske utakmice, protiv Grčke i Paname, potrudit ću se da zaslužim šansu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Sretan sam što sam među 23 reprezentativca", završio je Gavranović.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više