Goce Sedloski: Poraz iz Skopja još me boli, bili smo bolji od Dinama

Foto: Hina

NOGOMETAŠI Vardara isprobali su maksimirski travnjak uoči sutrašnje uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka protiv Dinama. Trener Goce Sedloski i kapetan Boban Grnčarov još nisu preboljeli poraz iz Skopja 2:1 i nadaju se kako će biti mnogo bolji u uzvratu.

"Dinamo je izvrsna momčad s bogatim europskim iskustvom i to je pokazao u prvom susretu, ali mene, igrače, navijače i cjelokupnu makedonsku javnost poraz još boli jer smatramo kako smo zaslužili izvući više u prvih 90 minuta," rekao je bivši Dinamov igrač i trener Vardara Goce Sedloski.

"Stvorili smo odlične prilike, bili smo odlični, ali na koncu izgubili .Preostaje nam 90 minuta kako bi smo dokazali da naša igra u prvom susretu nije slučajnost, nadamo se kako će ovaj put rezultat biti pošteniji prema nama."

Sedloski je sedam godina nosio Dinamov dres i odigrao je mnoge zapažene utakmice na maksimirskom stadionu, ali u srijedu će sjediti na klupi suparničke momčadi.
"Dugo sam bio ovdje, ali sad sam trener Vardara, zanima me jedino pobjeda," kaže legendarni Goce, no do nje će pokušati doći bez Gorana Popova.

"Ozlijedio se na posljednjem treningu uoči puta u Zagreb i neće sutra igrati. Ostali igrači će mi biti na raspolaganju."

Među njima je i kapetan makedonskog prvaka, Boban Grnčarov, koji se planira sutra nadigravati s Dinamom, "pa što bude".

"Nećemo odustati, možemo odigrati i bolje od utakmice u Skopju. Postavit ćemo se kao da nam je prva utakmice protiv Dinama. Moramo ispraviti pogreške iz prve utakmice i iskoristiti svoje prilike, ako želimo prolazak. Spremni smo i dat ćemo sve kako bismo se plasirali u 3. pretkolo Lige prvaka."

Pročitajte više