davis cup

Gojo: Netko je Čilić pa osvaja Grand Slamove, a mi ostali želimo ući u top 100

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA Davis Cup reprezentacija vratila se u Zagreb nakon poraza od Rusije 2:0 u jučerašnjem finalu.

U prvome meču je Andrej Rubljov pobijedio Bornu Goju u dva seta, a na isti način je Danil Medvjedev slavio protiv Marina Čilića i tako Rusiji donio naslov. Meč parova nije se ni igrao.

Doček na Trgu

Tenisače je u Zagrebu dočekalo nekoliko stotina građana na Trgu, koji su Marina Čilića, Matu Pavića, Nikolu Mektića, Ninu Serdarušića, Bornu Goju i stručni stožer na čelu s izbornikom Vedranom Martićem pozdravili pjesmom i pljeskom. Tenisači su nakon dočeka održali kratku press-konferenciju na kojoj su Splićanina Bornu Goju upitali da prokomentira teniske uvjete u Splitu.

"Uvjeti su nikakvi. Nažalost, tako je kako je. Mi nemamo jedan zatvoreni betonski teren i ne znam uopće što bih rekao na tu temu. Ne želim to komentirati. U Zagrebu je malo bolje i zato se svi momci koji žele napredovati moraju kad-tad preseliti u Zagreb. Nadam se da će se to u budućnosti promijeniti", rekao je Gojo.

"Netko je Marin Čilić, a netko se bori za ulazak u top 100"

On je trenutno 281. tenisač svijeta, a u karijeri nema nijednu pobjedu u glavnom ždrijebu nekog ATP turnira.

"Nadam se da ću se uspjeti probiti među sto najboljih igrača na svijetu. Svi mi igramo tenis, ali netko je Marin Čilić pa osvaja Grand Slamove, a mi ostali želimo samo ući u top 100 i za to se borimo", kratko je prokomentirao Gojo.

Pročitajte više