Goluža odabrao igrače za drugi dio priprema: "Vadit ću im krv, moramo tesati taktiku"

HRVATSKA rukometna reprezentacija završila je prvi dio priprema za EP u Srbiji, a izbornik Slavko Goluža objavio je popis igrača na koje računa u drugom dijelu priprema koje će se održati u Karlovcu.

"Alilović, Losert, Šego, Štrlek, Batinović, Vukić, Horvat, Matulić, Musa, Marić, Brozović, Balić, Valčić Josip, Kopljar, Buntić, Gojun, Bičanić, Matić, Vidović. To je 19 igrača koji će biti u drugoj fazi", poručio je Keta.

Pripreme su započele u Karlovcu gdje će se i nastaviti do 30.12, a nakon toga rukometaši se sele u Osijek gdje će od 2. siječnja započeti treća faza priprema.

"Prvi dio priprema dobro se odradio. Malo sam na početku bio ljut na pojedince koji su došli u zapuštenom stanju, ali opet vidjelo se na njima da žele, da hoće i davali su u pojedinim trenucima i više od onoga što u ovom trenutku mogu. Što se tiče ostalih, jako dobro su odradili pripreme, bio je akcent na pojedincima, na one na koje računamo za daljnje akcije", objasnio je Goluža.

U sklopu priprema u Osijeku održat će se i pripremni turnir Croatia Cup na kojem će Goluža imati prilike testirati Kopljara, Buntića, Balića i Horvata koji nisu bili na prvom dijelu priprema. Protivnici našoj reprezentaciji na turniru bit će Švedska, Iran i Slovačka.

"Imamo tri radna dana do toga turnira. Prvi dan ćemo iskoristiti da vidimo u kakvom su stanju igrači, vadit ćemo im krv, nakon toga ćemo vidjeti kako ćemo poslije. Ne smijemo ići u širinu što se tiče taktike, nemamo puno vremena moramo uzeti dvije tri stvari i to moramo tesati", zaključio je izbornik.

Pročitajte više