NBA

Gospodin Triple-double: Poklonio klincu roza tenisice u kojima je srušio Dončića

Screenshot: Youtube

RUSSELL WESTBROOK jedan je od najboljih košarkaša svijeta. No veličinu protiv Dallasa nije dokazao samo 114. triple-doubleom u karijeri za uvjerljivu pobjedu Oklahome (122:102) nego i krasnom gestom prema malenom navijaču Thundera nakon utakmice.

Prvu zvijezdu kluba publika u Oklahomi s terena je ispratila ovacijama jer je Westbrook vodio momčad do trijumfa s 32 koša i po 11 skokova i asistencija, poslije čega je svima u dvorani zaželio sretnu novu godinu.

Ali nije se zaustavio samo na lijepim željama. Predmet želja mnogih navijača Thundera i Westbrookovih fanova su tenisice u kojima je NBA superstar odigrao još jednu sjajnu partiju u karijeri. I to zato što su roza boje.

Tijekom utakmice na društvenim mrežama Mavericksa stalno su se šalili na račun boje obuće njihovog najboljeg igrača i čak ga pri tome sprdali. No to ne mijenja činjenicu da su ove tenisice atraktivne kako zbog onoga tko ih nosi, tako i zbog boje. 

A dječak na tribinama Chesapeake Energy Arene dobio je novogodišnji poklon koji će pamtiti, a vjerojatno i čuvati cijeli život.

Westbrook mu je neposredno prije ulaska u tunel dvorane dao svoje sada već slavne roza tenisice. Izuo ih je i predao oduševljenom malom obožavatelju.

Ovo nije prvi put da Westbrook navijače, pa čak i suparničkih momčadi, razveseljuje ovakvim darovima. Prije mjesec dana gledatelju je tako uljepšao Dan zahvalnosti.

Nakon velike pobjede Thundera u gostima kod Golden Statea 123:95, sjedio je kraj parketa i pričao sa suigračem dok je odvezivao tenisice. Iza njega su na tribinama sjedila tri mlađa navijača, a jedan od njih pitao je Westbrooka gdje je kupio tenisice.

Westbrook je djelovao kao da ne čuje što govore i onda je u jednom trenutku bacio tenisice preko ramena navijaču u ruke. Ovaj je u nevjerici gledao prijatelje, a onda i Westbrooka i kući ponio sjajan suvenir s utakmice. 

U listopadu je Westbrook jednom mališanu nudio svoju tenisicu u zamjenu za komad pizze. Dječaku je njegova pizza bila draža pa je nije želio dati, ali mu je Russ svejedno poklonio tenisicu.

Pročitajte više